OM BLOGGEN

Hej och välkommen till bloggen!

Jag har länge tänkt på det och under 2014 startar jag bloggen ThinkDo som en fristående del av ThinkDo: s verksamhet. Bloggen som är under utveckling kommer att bestå av tre underbloggar: Valbloggen, Projektbloggen och Demokratibloggen.

Valbloggen publiceras första gången på Europadagen den 9 maj 2014 och kommer inledningsvis att bevaka och kommentera valupptakten inför EU-valet. Projektbloggen och Demokratibloggen kommer att startas parallellt under 2014 men oklart när. Medan Projektbloggen kommer att innehålla allehanda som har med projektutveckling att göra i teori och praktik kommer demokratibloggen att få ett mer varierat innehåll som små recensioner av faktaböcker, samhällsanalys, debattinlägg och omvärldsbevakning. Valbloggen är aktuell vid nationella val och EU-val.

I steg ett utvecklas bloggen på svenska men ambitionen är att skapa en blogg med glokal utblick i Europa och Världen. Vid tillfälle kommer jag att bjuda in gästbloggare från olika perspektiv och länder. Vill ni blogga hos ThinkDo är ni välkomna att höra av er!

Är nyfiken på vad bloggen kan tillföra och ser fram emot att komma igång med skrivandet. Framtiden får visa vart bloggen tar vägen.

Tveka inte att kommentera mina inlägg!